Skryter av Steinkjer næringsliv som spleiselag

Guldbergaunet Camping har inngått samarbeid med flere aktører i Steinkjer for å tilby hele tre familier en gratis ferie i sommer.

Driftsansvarlig ved Guldbergaunet Camping, Ketil Witbro, skryter av næringslivet i Steinkjer for godt samarbeid i spleiselaget som gir tre familier en gratis ferie på campingplassen.  Foto: Isa Fagerholt

De utvalgte familiene får både opphold, leker, opplevelser og mat fra de mange aktørene i spleiselaget.  Foto: Isa Fagerholt

New Articles

Stas AS' Guldbergaunet Camping fikk med seg næringslivet i Steinkjer da de ga bort en gratis campingferie til en familie i sommer. Med åtte aktører på laget, ga de bort en uke full av opplevelser, mat og leker til en heldig familie som ble nominert gjennom konkurransen på Facebook.

– Det er fantastisk å få til et samarbeid som dette! Først og fremst fordi det er så enkelt, men betyr så mye for de det gjelder, sier driftsansvarlig ved Guldbergaunet Camping, Ketil Witbro.

Da Witbro først fikk ideen var det ikke vanskelig å få flere med på spleiselaget.

– Det er fint å se så mange som bryr seg der ute, og så er det flere som har slengt seg på etterhvert som nyheten om konkurransen har spredd seg.

Vil vise at Steinkjer bryr seg

For Witbro gjelder det å vise at Steinkjer er en by som bryr seg.

– Jeg håper jo at vi kan inspirere og vise turister at de er velkommen her. I tillegg vil vi sette Steinkjer på kartet slik at det i større grad blir et sted hvor turistene stopper opp og ser seg rundt.

Ut i fra Facebook-responsen å tolke er publikumsengasjementet stort. Etter kunngjøringen fikk Guldbergaunet Camping inn over 60 søknader og masse skryt for initiativet. Det er tydelig at publikum liker spleiselag og samarbeid som dette i næringslivet.

I tillegg til Guldbergaunet Camping er aktørene i spleiselaget Felleskjøpet, Rema 1000 Guldbergaunet, Biltema, Dampsaga kino, Chez Mathilde, Dampsaga bad, Pizzabakeren, Egge museum, Malia Steinkjer Fargesenter AS, Kvik kjøkken Steinkjer AS, Ventilasjon og inneklima AS, Byggmakker Gipling AS, Steinkjer bil AS og Vei-teknikk AS.

Større planer

Prosjektet har med tiden blitt større enn hva det var ment å være.

– I utgangspunktet hadde vi tenkt å gi bort ferie til kun én familie, men det er jo selvfølgelig helt fantastisk at flere blir med i spleiselaget, slik at vi kan tilby flere en opplevelse som dette.

Arbeidet for å fremme Steinkjer som en by som bryr seg, er ikke campingen ferdig med riktig ennå.

– Neste år håper vi å kunne bruke en hel uke på dette slik at vi rett og slett fyller hele campingen med familier som er nominert på samme måte som til årets konkurranse, forklarer Witbro.