Medaljedryss over Steinkjers RaceRunnere

Steinkjer friidrettsklubb forsynte seg kraftig av premiebordet under RaceRunners Cup i København siste helg.
New Articles

Utøverne som kommer fra Steinkjer, Snåsa, Inderøy og Verdal kapret fire gull, sju sølv og to bronse i konkurranse med RaceRunnere fra 11 nasjoner. 

Odd Markus Lütken fra Steinkjer tok hele to gull på 1500 og 5000 meter, samt to sølv på 800- og 400-meteren. Tilsvarende tok Marie Aune Bardal gull og sølv på henholdsvis 40 og 60 meter, mens Julie Saursaunet tok hjem sølv og bronse for sine løp på 100 og 200-meter.

Det vanket også edelt metall til SFIKs utøvere fra Inderøy og Verdal under den ukelange konkurranse- og treningsleiren i Danmark.

Steinkjer friidrettsklubb er den klubben i Norge som har kommet lengst i arbeidet med å åpne friidrettsbanen for personer med motoriske funksjonshemninger og begrensninger etter sykdommer som slag og MS. Steinkjer friidrettsklubb har i to år på rad vært nominert til Norges Idrettsforbunds inkluderingspris for dette arbeidet.