Trøndertoner i Tresfjord

Onsdag forrige uke satte det Beitstad-baserte Gåsebandet publikumslatteren i gang under åpningen av Tresfjords Gapskrattfestival.

F.v. Magne Feragen på trekkspill, Trygve Kvernland på bassgitar, Vidar Almlid på gitar og Kjell Haugan - med fingeren i været – på vokal. Håkon Haugnes Haugan på el.gitar og vokal var også med fra Beitstad (skjult på bildet) samt musikere fra det lokale Revyorkestret; Gaute Skrove på piano og fiolin og Mats Hugo Frostad på slagverk.   Foto: Edmund Melklild, Bygdebladet

New Articles

Den livlige musikkgruppa «Presten og Gåsebandet» måtte klare seg uten Gunnar prest da de spilte festivalen inn i Tresfjord i Møre og Romsdal forrige onsdag. Med lokale Tresfjord-musikere på laget spilte de salmer av Aage Samuelsen, selvskrevne stykker og andre salmer.