HUNT4 er ferdig i byene

Steinkjer er best!

Det var 53,3 prosent oppmøte på HUNT4 i Steinkjer kommune. Det er større oppmøteprosent enn både Verdal, Levanger og Stjørdal. Og Verran kommune, som Steinkjer hadde en intern konkurranse med.

Vigdis Hjulstad Belbo (venstre), Øystein Bjørnes, Gro Janne Søreng, Vegard Knudsen og Steinar Krokstad (fremst).  Foto: Trine Binde Bratberg

Det er Steinkjer Krokstad som er daglig leder i HUNT4. Han er glad for at trenden har snudd, at flere møtte til HUNT4 enn HUNT3. Det er trenden stort sett alle steder - ikke bare i Steinkjer.  Foto: Trine Binde Bratberg

New Articles

Fredag ettermiddag var det avslutningmarkering for HUNT4 i Steinkjer. Avslutningen ble markert der alle undersøkelsene har foregått, nemlig i Rønninggården på Nordsia.

- Det er deltakerne som skal ha størst ære. Uten dem hadde det ikke vært noe HUNT, sa Vigdis Hjulstad Belbo, rådgiver i HUNT4.

I Steinkjer var det 9.087 personer som deltok i HUNT4. Det utgjør 53,3 prosent.

- Steinkjer hadde større oppmøte enn både Stjørdal, Levanger og Verdal. Så gratulerer til Steinkjer kommune, sa Vegard Knudsen, som presenterte tallene fredag ettermiddag.

Steinkjer hadde visstnok en intern konkurranse med Verran kommune, som blir en en del av Steinkjer kommune fra 1.1.2020.

- Verran hadde 53 prosent oppmøte (1.022 deltakere), så Steinkjer slo Verran på målstreken med 53,3 prosent.

Levanger hadde 50 prosent oppmøte. Verdal hadde 50,7 prosent.