Ny leder i Dampsaga Bad

Mette Gundersen er ansatt som ny daglig leder i Dampsaga Bad.

Dampsaga Bad i Steinkjer 

Mette Gundersen  Foto: Privat

Geir Mule, avtroppende leder.  Foto: Trine Binde Bratberg

New Articles

-  Mette Gundersen (47) starter som daglig leder ved badet 15. august. Mette kommer fra jobben som daglig leder ved badeanlegget Havhesten i Florø, en stilling som hun har hatt de siste ti årene. Før den tid har hun lang erfaring fra reiselivet, blant annet som leder for Vestkysten Reiseliv as, sier Jon Olav Veie, styrelder i Dampsaga Bad og kulturbygg as.


Selskapet Dampsaga Bad og kulturbygg as (DBK) omstruktureres som en følge av politiske vedtak om flytting av kulturaktivitet fra Dampsagaområdet i Steinkjer til Steinkjer torg. DBK har tidligere drevet samfunnshus og kulturhus i tillegg til badeland og treningssenter.

- Det opprettes nå et eget selskap for drift og utvikling av badeanlegget, som Mette skal lede. Selskapet blir et aksjeselskap eid av Steinkjer kommune.

Tidligere leder i Dampsaga Bad, Geir Mule, flytter til Orkanger. Der skal han være prosjektleder for byggingen av et nytt badeland på heimplassen sin.