Rekordmange på HUNT i Steinkjer

Onsdag ble det satt ny deltakerrekord på feltstasjonen i Rønning-gården i Steinkjer; 175 deltakere.

Vegard Knudsen i HUNT4 er imponert over at så mange i Steinkjer vil delta på HUNT4 nå på tampen. Siste dag er torsdag 28. juni.  Foto: Trine Binde Bratberg

New Articles

- Det er beste oppmøte på én dag for hele HUNT4 siden oppstarten i september 2017. Forrige rekord var på 154 deltakere. sier Vegard Knudsen, som er kommunikasjonsrådgiver i HUNT4.

Han sier det er gledelig at så mange i Steinkjer møter opp for å delta i HUNT4 på tampen.

- Det gir oss samtidig en utfordring i å handtere så mange deltakere samtidig, men vi gjør vårt beste for at alle skal få gjennomført undersøkelsen på en god måte, sier Knudsen, som oppfordrer deltakere i Steinkjer som har mulighet om å møte på feltstasjonene i Verdal eller Verran å gjøre det. Dette vil kunne bidra til en bedre flyt på feltstasjonen i Steinkjer den siste uka.

- I Verdal er det kun drop-in mandag og tirsdag neste uke. Det vil si at ingen er satt opp på time disse dagene og da blir det erfaringsmessig mindre pågang. Deltakere bosatt i Steinkjer som deltar i andre kommuner, vil få sin deltakelse registrert på kontoen til hjemkommunen.

HUNT4 er stengt fredag, men åpen neste uke. Torsdag 28. juni er siste mulighet ved feltstasjonen i Steinkjer.

- Verran har søndagsåpent nå førstkommende, 24. juni klokka 10-16. Alle steinkjerbygg som ennå ikke har gjennomført undersøkelsen er velkommen dit. 

- Verdal har kun drop-in torsdag (i dag), samt mandag og tirsdag neste uke. Feltstasjonen i Verdal stenger tirsdag 26. juni.