Bryllupsfeber - også i Steinkjer

Det er ikke bare i England det er bryllupsfeber i dag. Det er flere i Steinkjer som gifter seg også. Blant andre Hanna Skar Knutsen.

  Foto: Trine Binde Bratberg

New Articles

Tidlig lørdag morgen låste Marthe Lorvik seg inn på Nova frisør. Klokka halv åtte kom venninna, Hanna Skar Knutsen. Hanna skal gifte seg i dag - og selvsagt er det Marthe som skal pynte henne til den store dagen.
- Sov du godt i natt, Hanna?
- Ja, jeg gjorde det, for jeg var ganske sliten da jeg la meg i går. Jeg skulle egentlig opp halv sju, men sov til fem over sju. Da vekket mamma meg, sier Hanna, som i frisørsalongen ble oppvartet både med mat, frukt og drikke. Etter hvert dukket nemlig både søsteren, forloveren og svigerinnen opp i salongen.

Halv 12 var Hanna ferdig pyntet. Da gikk turen til Egge, der de ble viet ute.
Vi gratulerer så mye!