Klart for Vokal Bonanza igjen

Det var mer enn 250 mennesker innom på den første Bonanza'n som ble arrangert på Vårt Hjem. 27. april er det klart for Vokal Bonanza 2.

Bfv; Ingvild Risan Westerhus, Olav Lorentsen, Helge Risnes Nyhus, Roar Sørli, Kjell Roger Stock, Terje Watterud, Lucille Sommerfeld, Frida Natland, Siv Janne Lindsetmo, Magnhild Hagen Gaundal, Camilla Engum Nilsen. Foran prosjektansvarlig Eva Marie Møller og kapellmester Bjørn Arne Toldnes. På piano (for anledningen), Erik Jensen fra Vårt Hjem.  Foto: Trine Binde Bratberg

New Articles

- Vi ligger godt an til å fylle lokalet! 150 billetter er forhåndssolgt allerede en uke før konserten, sier Eva Marie Møller. Det er hun som har tatt initiativ til at dyktige vokallister skal få vist seg fram i Steinkjer. På Vårt Hjem, der konsertene holdes.

- Fredag er det Siv Janne Lindsetmo, Ingvild Risan Westerhus, Rune Paulsrud, Camilla Nilsen Nilsen, Remy Brevikås og Erik Asp som skal i ilden. Vårt dyktige vokal-talent, er denne gangen Rebecca Bjørnslett.

Bandet består også denne gangen av Bjørn Arne Toldnes, Marius Fagervold, Tony Waade og Helge Risnes Nyhus.
- I tillegg stiller vi selvsagt opp med korister fra gruppa SHADES. 

Vokaistene har stort sett valgt låter selv.

- Her er allt fra Kate Bush, Martin Halla til Morten Harket og The Killers. Vi har også gitt dem utfordringslåter i alle sjangere, blant annet fra Rag`n`Bone Man, fra filmen "Frost" og Sondre Justad. Her blir det garantert musikk som alle liker, sier Møller, som presierer at konsertstart er presis kl 21.00!

- Det er ingen grunn til å sitte hjemme denne kvelden. Dette er en sjelden sjanse til å få med seg mange perler på en snor, av Steinkjers egne vokalstjerner.