Steinkjer-Avisa "25 ÅR SIA"

Speidere i Egge

«Egge speidergruppe markerte sitt 40-årsjubileum i Speiderhuset mandag kveld". Hver uke har Steinkjer-Avisa flere bilder fra for "25 ÅR SIA".

Foran f.v. Arild Ski Nilsen, Harald Grut, Bjørn Erik Øvrelid, Tormod Wie, Carl Anders Sjøli, Gunnar Kristian Wæhre, Bjørn Vidar Dahlø, Håvard Ødegård, Are Severin Ingulfsvann (midten), Bjørnar Husa, Ketil Kvaal, Christian Nordbach, Audun Opland, Torill Opland, Sigrid Opland, Marie Nordbach, Joakim Selset Lillemark, Thomas Hanssen (bak), Åsmund Wie, Marius Bostadløkken, Sigve Søråsen, Roger Moen, Trygve Eian Nes. Helt bakerst står lederne, Dagfinn Wie, Jan Olav Brønstad, Øystein Michelsen og Arne Kvaal.  Foto: Steinkjer-Avisa

New Articles

«Egge speidergruppe markerte sitt 40-årsjubileum i Speiderhuset mandag kveld – først for de unge speiderne, og senere på kvelden for voksne. Det var lærer Kolbjørg Berg som startet speidervirksomheten i Egge i mars i 1953. Den gang under navnet 1. Egge speidergruppa, organisert under Norsk Speidergutteforbund. Etter en tid uten ledere ble gruppen startet opp igjen i 1979 – med nytt navn: Egge speidergruppe. Fra da var guttene og jentene i lag»