Steinkjer Natur og Ungdom arrangerte klesbyttedag i lag med Grønn Bølge

Populært med klesbyttedag i Steinkjer

Mandag var det 30 personer i alle aldersgrupper som deltok på klesbyttedag i Bånkgården i sentrum.

Det var populært med klessbyttedag i Steinkjer mandag kveld  Foto: Jonas Skjemstad Rønning

New Articles

- Det ble veldig bra. Det kom alt fra barn til pensjonister, så vi er veldig godt fornøyd, sier Jonas Skjemstad Rønning i Steinkjer Natur og Ungdom. Klesbyttedagen var et samarbeid mellom dem og Grønn Bølge, butikken i Bankgården i sentrum.

- Alt man trenger å gjøre er å ta med seg klesplagg/vesker/smykker/sko som man ikke lenger bruker. Man kan bytte til helt nye klær. Å bytte klær må være praktisk for nordmenn som har skapene fulle av ubrukte klær, sier Jonas, og minner om at åtte av ti nordmenn mener de har for mye klær og sko som de ikke bruker.

- Hva med klærne som blir igjen - som ingen vil ha?
- De gir vi til Fretex.

- Når blir neste klesbyttedag?

- Vi planlegger å ha klesbyttedag en gang per måned, sier Jonas, som var Natur og Ungdoms ansvarlige for klesbyttedagen.