Steinkjer-Avisa - "25 ÅR SIA"

Håndballjenter i Sparbu

«Sparbus håndballjenter er klare for 3. divisjon neste sesong". Sto det i Steinkjer-Avisa for 25 år sia.

«Foran f.v. Liv Viem, Carl-Fredrik Lundberg, Therese Strickert Petersen, Kristin Sæther, Merete Finvik, Terje Hjulstad, Eli Våset (midten), Grete Sivertsen, Solveig K. Eide, Kamilla Ingvaldsen, Kristin Myhr (bak), Hanne Amdahl, Tove Bolme, Astrid Hov, Unni Opheim, Marthe Mollan, Ingvild Bartnes, Marit Bolme og Trine Hynne. I tillegg hadde Monica Finvik og Marianne Melgård spilt på laget».  Foto: Steinkjer-Avisa

New Articles

«Sparbus håndballjenter er klare for 3. divisjon neste sesong. Selv om det ennå gjenstår to kamper, var dette klinkende klart etter søndagens hjemmeseier mot Vikvarvet med 27–14. Noen overraskelse er det heller ikke. Den unge venninneflokken fra Sparbu, som for det meste har spilt håndball sammen siden 10-årsalderen – avslørte ganske tidlig i sesongen at de var det beste laget».

Hver uke har Steinkjer-Avisa tre bilder fra "før i tia" - for 25 år siden.