Rekordoppmøte på pensjonistlagets påskekafé

Skjærtorsdag var det klart for påskas første påskekafé hvor nesten 40 av Steinkjers pensjonister møtte for kaffe, kaker og en sosial stund.

Randi Raaen (t.v.), Solveig Brønstad, Elin O. Lagesen, Britt Engesvik og Karen Andersen skrøt av god stemning under påskekaféen på aktivitetssenteret skjærtorsdag.  Foto: Isa Fagerholt

New Articles

I aktivitetssenterets lokaler på Huze møtte en gjeng pensjonister for å ta del i pensjonistlagets påskekafé på Skjærtorsdag. Mens mange feirer påska på fjellet og kysten, sitter mange av de gamle hjemme, men heldigvis har de påskekaféen å gå til.

– Jeg mener arrangementer som dette er en viktig sosialiseringsfaktor for mange eldre som ellers ville ha sittet hjemme i påska, sier medlem i Steinkjer pensjonistlag, Karen Andersen. Hun har deltatt på påskekaféen mange år tidligere og melder om rekordoppmøte i år.