Bobil og båt inn i Expert-lokalet

Fra 2. mai skal Cabo Fritid AS boltre seg på 1.400 kvadratmeter i de tidligere lokalene til Expert på Sørsileiret.

Nå flytter Cabo Fritid Steinkjer inn i de tidligere lokalene til Expert. Fra venstre Per Ola Wæge, Morten Jacobsen, Bjørn Lutdal og Rune Melbø.  

Mandag morgen signerte Rune Melbø og Morten Jacobsen i Cabo Fritid leiekontraken med Per Ola Wæge i NTE Eiendom.  Foto: Øyvind Bones

New Articles

Mandag signerte NTE leiekontrakten med Cabo Fritid AS i Steinkjer, som i dag holder til i Hamnegata like ved Felleskjøpet.

– De tidligere lokalene til Expert har stått tomt siden april 2017, og vi har jobbet en stund med å finne nye leietakere. Det er flere som har vært interessert, men nå signerer vi en kontrakt på inntil 10 år med Cabo Fritid, sier Per Ola Wæge i NTE Eiendom.

Perfekt salgshall

Den store salgshallen et steinkast unna Amfi kjøpesenter er godt egnet til salg av både bobil, båt, campingvogner, bil og MC/scooter. 

– Her får vi alt innendørs og bedre plass til verksted. Det å få hele utstillingen innendørs blir veldig bra, både for kunder og ansatte. Veldig mange er nysgjerrige, både på bobil og båt, og ønsker å se de nyeste modellene. I dag må det meste stå utendørs og det er både upraktisk og utrivelig om vinteren, sier Morten Jacobsen, daglig leder i Cabo Fritid Steinkjer. Han har drevet med salg av båter siden 1980, og fra 2014 gikk han sammen med Bjørn Lutdal i Cabo Fritid Steinkjer.

Vokst ut av dagens lokaler

De har vært på utkikk etter nye lokaler etter å ha vokst ut av tomta i Hamnegata.

– Tomta ved Felleskjøpet har ikke utviklingsmuligheter, så det er egentlig på overtid at vi flytter på oss. Nå flytter vi inn i en salgshall med høy standard og god belysning, og plasseringen er midt i blinken for oss. Det eneste som mangler er noen store porter, så vi får flyttet inn i lokalene , sier Bjørn Lutdal, som eier Cabo AS, som har tre avdelinger i Trondheim og Steinkjer.

Omsetningen til Cabo Fritid i Steinkjer endte på omtrent 40 mill. kroner i 2017 med et mål om økt omsetning i årene fremover.

Sesongstart og flytting

Lokalene er på totalt 1.400 kvadratmeter med en salgshall på 1.000 kvadratmeter. Flyttingen inn i nye lokaler betyr også økt satsing på verksted.

– Flyttingen betyr at vi kan satse mer på ettermarkedet, og utvide aktiviteten på verkstedet, sier Morten Jacobsen, og legger til at bedriften har åtte ansatte, i tillegg til to ansatte i sesongen.

– Bobilsesongen er egentlig hele året, men båtsesongen starter for alvor rundt påsketider. Nå blir det en hektisk flytteperiode før vi starter sesongen i nye flotte lokaler, sier Jacobsen.