Veldig mange trafikkuhell på Stodveien i vinter

Det ble slutt på saltingen

For tre uker siden satte Statens vegvesen i gang strakstiltak på Stodvegen for å bedre kjøreforholdene. Nå kan det se ut som det er slutt på strakstiltakene. Veien blir ikke saltet til tross for at kjøreforholdene er vanskelige igjen.

F.v. 763 ved Statens vegvesen kl 08.30 fredag 23. februar. Veien har ikke blitt saltet 

Veien har vært veldig sporete og isete  

Både busser, varebiler og privatbiler har vært utfor veien i vinter 

New Articles

Veien fra Statens vegvesen til sentrum saltes. Det samme skjer ikke med samme vei; F.v. 763 fra Statens vegvesen og nordover retning Fossem. I hvert fall ikke de siste dagene - og fredag morgen. Etter at media skrev om Stodveien og de mange trafikkuhellene flere ganger i januar og begynnelsen av februar, reagerte omsider Statens vegvesen. Da var det snakk om asfaltering allerede "til uka".
5. februar sa Jan Morten Boneng til Trønder-Avisa at asfaltering er en aktivitet som sjelden utføres om vinteren, men at situasjonen da var så prekær at det kunne bli gjort hvis temperaturen ville holde seg forholdsvis lav. Han sa også at de hadde bra dialog med Veidekke og at de var sikre på at de skulle forbedre situasjonen på vegen framover. Vegen ble bedre, for det ble saltet - og siden har det omtrent ikke snødd. Før denne uka.