Peppes Pizza vil etablere seg i Steinkjer

Peppes Pizza har ambisjoner om å åpne 50 nye take away-restauranter i løpet av de neste tre årene. Steinkjer er et av stedene hvor de ønsker å etablere seg, og nå er de på leting etter en egnet driver.

Peppes-sjef Espen Hoff ønsker at kjeden skal etablere seg i Steinkjer. 

New Articles

Peppes har siden etableringen i 1970 fått totalt 76 restauranter i Norge, fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør.

Men i løpet av de siste årene har kampen om pizzakundene tilspisset seg, og nå varsler Peppes en etableringsoffensiv. Det som er mest avgjørende for etableringstakten er hvorvidt de klarer å finne de egnede driverne og nå starter letingen i Steinkjer, forteller pizzakjeden i en pressemelding.

─ Pizzakrigen handler ikke bare om antall utsalgssteder, men i like stor grad om å finne de rette driverne. Nøkkelen til suksess ligger i vårt velprøvde franchisekonsept, og å samarbeide tett med franchisetakerne for å sikre balanse mellom vekst og lønnsomhet, sier Espen Hoff, administrerende direktør i Peppes Pizza.

Satser på take-away

Peppes tok noen grep i siste halvår av 2017 som har gitt gode resultater, og veksten har vært spesielt stor de siste 3-4 månedene. For å fortsette veksten ønsker pizzakjeden å satse enda mer på take away-utsalg i kombinasjon med restaurantdrift, og utsalgsstedene skal tilpasses det lokale markedet. 

Peppes ser fremdeles et potensial i det lokale markedet, og Hoff mener at deres sterke merkevare og konsept bidrar til at Peppes raskt kan ta en ledende posisjon i Steinkjer.

─ Peppes vil bidra til å løfte bransjen og markedet lokalt, og ikke minst øke fokuset på kvalitet, avslutter Hoff.