Verdensmesterne opptrer snart i Drammen

I helga tryllet Boje Hoseth fra Steinkjer og sønnen Brian best av alle verdens tryllekunstnere. Det skjedde på verdens største tryllekongress i Blackpool. Nå er det neste store prosjektet deres NMC 2018.

Boje og Brian Hoseth  Foto: Privat

Brian og Issi Simpson  Foto: Privat

Boje Hoseth imponerte mange med tryllerier på Steinkjermartnan i 2002  Foto: Jan Erik Moe

New Articles

- Jeg føler meg priviligert som får lov til å trylle i en travel hverdag, sier Boje Hoseth, som i helga vant verdens største tryllekongress for andre år på rad i lag med sønnen Brian. "Beat the wand", heter den store tryllekongressen som ble arrangert i Blackpool.

- Det var kjempeartig. Også var det minst like artig å vinne, sier Boje, som innrømmer at det kan være en utfordring å øve så mye som man bør for å være de beste magikerne i verden.

Han er nemlig ikke bare magiker, den allsidige og energiske mannen fra Steinkjer. Han driver også treningssenter og eiendomsselskap. Også har han familie.

- Det ender av og til med at det artige, blir seriøst. Etter planen skal vi vi delta i Nordisk (NMC 2018) i Drammen i april, og da må vi øve mer seriøst igjen, sier Boje, som "øver" jevnt og trutt i form av show store deler av året også.

- Jeg har fra 5-6 til 16 trylleshow per måned. I januar, februar og mars er det mye, sier Boje Hoseth, som også har en datter som kan bli en magiker.

- Michelle på fire år er veldig interessert. Hun følger med når vi øver, og det hender hun er med oss og assisterer litt når vi har familieshow, sier Boje Hoseth på telefon fra Blackpool mandag formiddag.