OL-dag på Beitstad skole

Beitstad skole tematiserte OL under den siste skoleuka før vinterferien, og det hele ble avsluttet med OL-dag.
New Articles

Humøret var på topp blant samtlige av Beitstad skoles første- til syvendeklassinger under OL-dagen på fredag. Elevene ble delt inn i grupper på tvers av trinnene, og deltok på seks ulike aktiviteter. På planen sto derfor aking, OL-løp på idealtid, skiskyting, parallellslalom, OL-natursti og OL-dekorering.

- Det har vært veldig artig å følge med på OL, og spesielt artig er det å avslutte uka med en dag som denne, sier Nora Tømmerås.

En annen av elevene synes særlig at samarbeidet gjorde OL-dagen bra.

- Jeg synes det er artig å samarbeide og bli bedre kjent med "storungan" på skolen, sier Andrine Brørs.

Temadagen var avslutningen på OL-temaet de har hatt på skolen denne uka. Elever og lærere på skolen har nemlig både snakket om og sett på OL. I tillegg har elevene fått kunnskaper om historiske OL-øyeblikk og viktige personer.

- Denne uka tror jeg har vært både underholdende og lærerik for elevene, sier kontaktlærer på syvende trinn, Eskil Hoem.

Rektor Elisabeth Erle Borg, drar fram fellesskapsfølelsen som en viktig faktor under arrangementer som OL-uka.

- Jeg mener det er viktig å kunne ha gode opplevelser sammen utendørs, og derfor har vi arrangementer som dette rundt fem ganger i året.

Mens noen av elevene ser på OL-dagen som ukas høydepunkt, tenker Hoem tilbake på tirsdagens jubel.

- Da hele skolen var samlet i amfiet og så sprinten, var det virkelig magisk stemning. Stemningen ble ikke dårligere da Klæbo tok gullet heller, ler han.