"Steinkjerfolk" er ei gruppe på Facebook

5.000 medlemmer i dag!

Det er veldig mange Steinkjerpatrioter der ute - som er medlem av Facebook-gruppa "Steinkjerfolk". Der kan man blant annet se både gamle og nye bilder fra Steinkjer. Det er rett og slett ei mangfoldig side fri for reklame.
New Articles

"I skrivende stund er vi akkurat 5.000 medlemmer i Steinkjerfolk. Velkommen til alle nye". Det skrev Bjarne Arnøy på Facebook-sia til Steinkjerfolk i 11-tia mandag 22. januar 2018.

Om "Steinkjerfolk" står det følgende på Facebook: Denne gruppen er for oss som har bodd i Steinkjer, hele - , eller deler av livet. Vi er veldig mange som kjenner hverandre og syns det er artig og interresant både med bilder og info fra der hvor Steinkjerfolk er, - i nær og fjern. Det skal være ei mangfoldig side, men totalt fri for reklame, annonser, politikk, sjikane og styggprat. Men det e lov å reklamer for arrangement som er relatert og aktuell. Anbefal gjerne gruppen til andre venner, den som har bodd her hele, - eller deler av livet kan bli medlem. Send en mld til admin om det er noen dere vil legge til som ikke kommer innenfor regelen. Enten det er barn, barnebarn, svigers, foreldre, feller, kjærester, -noen som dere unner å få et innblikk i vår vakre kommune og by. Det er av og til folk som forsøker å komme seg inn i gruppen med feil målsetting. Derfor må det være visse krav. Delta gjerne med skriverier og bilder, det setter alle pris på. Vi gleder oss til å se akkurat dine bilder som du vil dele med oss andre.

Lørdag 20. januar skrev Bjarne Arnøy at da var det 4.991 personer i gruppa.
"Gå igjennom vennelista di og se om det er noen der som bor eller har bodd i Steinkjer. Send dem ei melding om gruppa. Det er sikkert fortsatt mange som ikke har hørt om den - og som sikkert vil bli med. La dem få sjansen", skrev Bjarne Arnøy, som i lag med Per Ivar Nicolaisen administrerer gruppa.