Storsuksess for Rotmo-stykke på Sparbu

- Billettene går som hakka møkk

Både billettsalget og publikumsresponsen gir gjengen i Sparbu teaterlag grunn til å smile.
New Articles

"Bønder i solnedgang" har siden premieren 6. juledag hatt fullt hus nesten hver kveld. Over 3.000 billetter er solgt, og publikum har i forkant av flere forestillinger etterlyst billetter fra privatpersoner på Facebook da revyen var utsolgt.

- Med hele 240 plasser i salen har vi faktisk hatt fullt hus hver kveld utenom én, så billettene kan godt sies å gå som hakka møkk, sier leder i Sparbu teaterlag, Oddbjørn Langli.

Teaterstykket, som er skrevet av Hans Rotmo, har vært vist på Trøndelag teater i Trondheim tidligere, og har derfor skapt store forventinger til også denne oppsetningen. Sparbu-gjengen har i etterkant av forestillingene fått massiv skryt av publikummere både på Facebook og i det virkelige liv.

- Vi har jobber hardt og lenge, så det er godt å kunne innfri publikums forventinger som dette. I tillegg sitter vi igjen med en betryggende og stolt følelse. Det synes jeg vi alle fortjener.

Også blant forestillingskveldene framover går billettene raskt unna. Gjennom billettsalgstjenesten og appen Kultar, selges daglig billetter til forestillingen som nå har omlag tre uker igjen på scenen.