Nytt band klare for festivalen

Ogras byr på irsk balkanrock, med en dæsj punk og Tom Waits.

Ogras spiller noe som karakteriseres som "irsk balkanrock" med litt punk og Tom Waits.  

New Articles

Steinkjerfestivalen sendte i dag ut en pressemelding, der de presenterer Ogras som det nyeste tilskuddet til sommern festival.

"Med fengende melodier og energiske rytmer, blir det alltid et heidundrandes party når Ogras lader instrumentene. Tenk Irsk balkanrock, ispedd en dose punk og en liten dæsj Tom Waits.", skriver festivalen i pressemeldingen.

- Ogras har spilt sammen i 6 år og har gradvis bygget opp et formidabelt rykte som liveband. De har framført sin heftige musikk på store festivalscener og bittesmå klubber, NRK, kulturhus, bakgårder og en og annen låve. Ideologien har vært «vi spiller på alt» og det har gjort dem så samspilte at de kan spille med bind for øya og den ene hånda på ryggen. Nesten. Bandet står helt klart foran et gjennombrudd og debutalbumet kommer i mars.

Det bli livåt i teltet!