Varmestua for rusmisbrukere i Steinkjer får pengene for julegrana

Hvert år bruker parkvesenet i Steinkjer å betale 1.000 kroner for det store juletreet på byens torg. Årets leverandør av juletre vil ikke ha betaling. Han vil at Varmestua i byen skal få pengene.

Årets leverandør av julegrana på torget ville ikke ha betaling. Han vil at Varmestua i byen skal få pengene.  Foto: Trine Binde Bratberg

Lysene skal tennes søndg 3. desember.  Foto: Trine Binde Bratberg

New Articles

- Skogeieren vil ikke ha noe styr om dette, men vi i parkvesenet vil gjerne at folk skal vite at det er Varmestua som får de 1.000 kronene som vi bruker å betale for den store grana, som i år er spesielt fin, sier Kristel Vaag Moe, som er bygartner i Steinkjer.

Ved Varmestua i Steinkjer får beboere som er knyttet til rus servert kaffe og te og ei brødskive - av frivillige som stiller opp og gjør en fantastisk innsats. De serverer også enkel middag fra kl. 12.30 og utover.Varmestua er et lavterskel aktivitetstilbud hvor sosialt samvær, trivselstiltak og brukermedvirkning står sentralt.