Politiet sperret vei i Steinkjer sentrum

Alvorlig hendelse på rådhuset

Tre personer er pågrepet og satt i arrest i Steinkjer mandag formiddag. De skal ha kommet med grove alvorlige trusler mot et offentlig sentralt bygg i Steinkjer. Truslene var så alvorlieg at politiet valgte å bevæpne seg.

Politiet sperret veien foran Grand Hotell og rådhuset i Steinkjer sentrum mandag kl.11 

New Articles

Situasjonen er nå avklart. Det sier operasjonsleder Solfrid Legdheim ved politiets operasjonssentral i Trondheim. I 11-tia sperret en politibil veien foran Grand Hotell og rådhuset i Steinkjer sentrum. Samtidig var det flere politi på motsatt side av rådhuset, der NAV er lokalisert. Da Steinkjer-Avisa ankom var politiet i ferd med å kle av seg spesialutstyret de hadde hatt på seg. Politiet er nå i dialog med vitner og andre.