Aktivitetssenteret = liv eller død

Kari Martinsen tror ikke de frivillige vil klare å utføre jobben de ansatte ved Aktivitetssenteret i Steinkjer har gjort. Hun hevder Aktivitetssenteret er leve eller ikke leve for hennes del, for mannen hennes, som også sitter i rullestol, er der mange dager i uka.

Kari og Åge Martinsen er begge avhengige av rullestol. 

New Articles

- Jeg tror ikke Steinkjer bør gjør noe med Aktivitetssenteret. Da vil mange lide, sier Åge Martinsen (77), som kom flyttende fra Sarpsborg til Steinkjer for snart seks år siden.

- Jeg ble mottatt på en veldig fin måte her på Aktivitetssenteret, og siden har jeg vært her flere ganger hver eneste uke, sier sarpingen, som viste seg å ha kunstneriske emner.

- Ja, jeg får skryt av billedveven min av gutta på veven. Jentene her på huset skryter også.

Kona Kari Martinsen skryter også av mannens evner, men ikke av kommunens forslag om å fjerne 1,28 prosent stilling ved Aktivitetssenteret i kjelleren på samfunnshuset i Steinkjer.

- Kommunen hevder de frivillige skal ta seg av det de ansatte her gjør, men det tror jeg ikke de klarer. Det er mange frivillige her som gjør en stor jobb, men noen må koordinere alt som skjer, sier Kari Martinsen, som hevder det er leve eller ikke være for henne om mannen hennes ikke har noe å gå til.

- Vi kan ikke sitte dagen lang i hver vår rullestol uten å ha noe å gjøre. Det er veldig, veldig viktig både for han og meg at han har noe å gjøre. Og det har Åge her på aktivitetssenteret, sier Kari.