Gullklokke til 20 NTE-ansatte

Nylig ble 20 NTE-ansatte hedret med gullklokke og diplom for 30 års ansettelse. De trofaste medarbeiderne fikk takk for solid innsats fra konsernsjef Christian Stav.

Bakerst f.v.: Anders Rennan, Beitstad, Tore Saasen, Follafoss, Tore Chruicshank, Steinkjer, Per A. Estilrønningen, Steinkjer, Ole Henrik Gulstad, Steinkjer, Inge Hestad, Abelvær, Lars Inge Arnø, Namsos, Erik Holmen Inderøy og Knut Wiggo Henriksen, Steinkjer, midterste rekke f.v.: Jon Ole Duvsethe, Levanger, Kurt Arild Snekvik, Meråker, Lasse Roger Heimstad, Steinkjer, Roar Stav, Meråker, Ole Martin Brørs, Namdalseid, Geir Husa, Grong og Bjørn Roald Helmersen, Namsos, foran f.v. Odd Åge Wiseth, Steinkjer, Rita M. Korsvei Sve, Steinkjer, konsernsjef Christian Stav, Grethe Austheim, Steinkjer og Odd Arne Høgsnes, Steinkjer.  Foto: NTE

New Articles