Nå blir det endringer på Vårt Hjem

På Vårt Hjem blir det nå spanske tilstander hver lørdags ettermiddag – med fristende tapasretter av lokale råvarer laget av Chef Mathallen. Og trubadur. Det blir i stedet for vaffel og kaffe, som Vårt Hjem nå har servert på lørdagene i sju år.

  Foto: Trine Binde Bratberg

New Articles

- Det blir musikk hver lørdag fra kl. 15-17. Første trubadur ut er Erik Asp.  I fire uker vil han spille og synge på lørdagene - og det blant gjestene. Ikke fra scenen, sier Tor Morten Lorvik, som er daglig leder på Vårt Hjem.

Bjørn Grønli, som er driftsleder, sier han gleder seg til endringene.

- Vårt Hjem er en pub, som vi nok en gang prøver å gjøre enda bedre. Det blir ikke konsert her på lørdags ettermiddagene. Det blir stemningsmusikk – og det er lov å prate. Når Chef Mathallen i tillegg kommer hit for å drive butikk - i butikken vår, tror vi det blir veldig bra, sier Grønli, som håper mange tar turen til Vårt Hjem lørdag ettermiddag. Puben åpner kl. 14.