"Alene"-vinneren mistet 16,5 kg på TV-serien

Jens måtte selge bilen

Tirsdag gikk Jens (31) fra Steinkjer seirende ut av "Alene" - drøye 16 kg lettere. Premien måtte han selge allerede i april.
New Articles

- Jeg solgte bilen. Jeg kunne jo ikke ha den stående, for da hadde jo folk forstått at jeg var vinneren. Noen hadde kunnet snoke i garasjen også.

- Har du kjøpt deg en annen bil for pengene du fikk av salget av premien din?

- Nei, jeg kunne jo ikke det heller, for da hadde nok noen forstått at Jens hadde fått en slump med penger.

- Gratulerer, forresten. Mange i Steinkjer er nok stolt av deg nå.

- Takk for det. Jeg måtte jo plante flagget i Steinkjer.

- Har det gått bra med infeksjonen du hadde på fingrene?

- Det gikk over straks jeg sluttet å ta i fisk, og det gjorde jeg etter å ha spist fisk 35 dager på rad. Jeg fikk infeksjon, ja, rett og slett en allergisk reaksjon på hendene av all fisken jeg håndterte, sier Jens Kristian Kvernmo fra Ogndal, som måtte være igjen der de spilte inn serien et par dager etter at det ble klart at han var den mest utholdende av alle deltakerne i "Alene".

- De ville se til at alt var greit med oss. Vi ble rett og slett observert et par dager. Jeg var blant annet 16,5 kg lettere.

- Og dere ble servert fisk for å gå opp i vekt?

- Nei! Det første jeg spiste etterpå var en pizza og et par øl. Vi måtte forresten skrive opp en ønskeliste; hva vi savnet mest etter å ha vært isolert alene så lenge. Min ønskeliste ble lengre enn et A4-ark, sier Jens fra Ogndal, som har satt Steinkjer på kartet.