I dag er det premiere på forestillingen "Sea Me" i Inderøy kulturhus. Det skjer i forbindelse med at det arrangeres Kortreist Dansefestival i Inderøy i helga. Det er en festival som feirer 10 år i år.

- Forestillingen skulle hatt premiere i fjor, men har blitt utsatt og utsatt. Nå får vi endelig spilt forestillingen på Inderøy, sier Silje Lindberg fra Steinkjer. Det er hun som er utøver og produsent for "Sea Me".

En hybrid forestilling

"Sea Me" er en blanding mellom teater og installasjon.
- Kan du huske noe fra da du var inni magen til mamma? Hvordan var det der egentlig? Forestillingen “Sea Me!” inviterer barn fra fem til syv år med på en undersjøisk drømmereise, der de får dykke inn i historien sammen med noen underlige vesener, sier Silje Lindberg.
Barna får utforske rommet sammen med utøverne.
- Dette gir barna muligheten til å velge, provosere, påvirke og være i dialog med forestillingen.

Teater i butikker

Silje Lindberg - Kompaniet Liavaag/Lindberg, var høsten 2019 aktuell med den stedsspesifikke forestillingen “Feilvare”. Det var et stykke som ble spilt i matvarebutikker i Trøndelag. Det var i samarbeid med Rosendal Teater og Turnéteatret i Trøndelag.
- I "Sea Me" samarbeider vi med det franske kompaniet Remote Control Theatre. Ideen til forestillingen kom fra en av utøverne. Hun skulle bli mormor for første gang, og da ville hun skape en forestilling der barn kunne oppleve noe på deres egne premisser, sier Silje Lindberg fra Steinkjer.