(Trønder-Avisa)

STEINKJER: Westrum-Rein har de siste tre årene jobbet som markedskonsulent i Trønder-Avisa, med ansvar for sosiale medier og innholdsmarkedsføring.

Hun er utdannet merkekommunikatør, med bachelorgrad i reklame og merkekommunikasjon fra Norges Kreative Fagskole i Trondheim og RMIT University i Melbourne, Australia.

Daglig leder i PKOM, Turid Hatling Finne, uttaler i en pressemelding at hun ser fram til å få Westrum-Rein med på laget.

– Vi er svært godt fornøyde med å få inn en person med Rakels erfaring og kompetanse. Rakel er spesialisert innenfor digital markedskommunikasjon, innholdsmarkedsføring og sosiale medier. Dette komplementerer den kompetansen vi har i dag og styrker den jobben vi allerede gjør for våre kunder, og gir oss kapasitet til å hjelpe flere, sier Hatling Finne.

– Jeg gleder meg spesielt til å utforske kommunikasjonsstrategiene til kundene og jobbe målrettet med å finne gode løsninger for dem, sier Westrum-Rein i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Steinkjer-kvinne ny partner i PR-byrå

PKOM AS ble etablert i 1996 og er et av Trøndelags ledende kommunikasjonsbyrå. Selskapet bistår om lag 60 bedrifter og offentlige virksomheter med intern og ekstern kommunikasjon, og har kontorer på InnoCamp Steinkjer og InnovArena Rørvik, opplyser selskapet.

Westrum-Rein vil få kontorsted i Steinkjer.