Joakim Skevik fra Malm har rollen som Loke i det nye spelet «Yggdrasil» som har premiere i Stjørdal 3. oktober. I 2012 spilte Joakim Skevik rollen som unge Anton i «Eplene i Messehagen». Siden den gang har det vært teater for malmbyggen. I høst blir han å finne i en viktig rolle som karakteren Loke fra norrøn mytologi.

«Yggdrasil» handler om Aretha, en tenårings fantasiverden med norrøne guder og mystiske vesener. Teaterforestillingen er for barn og ungdom, en helaftens familiekveld i fantasysjangeren med mye musikk, bevegelse, kamp og dans.

Skevik gleder seg stort til å spille Loke. Ofte tenker man på norrøne guder i en slags vikingstil, i denne forestillingen er Loke-karakteren mer inspirert av japansk anime og populærkultur.

– Overgangen fra sommerens skuespilleroppdrag i Dyreparken kan nok bli litt stor, men Skevik er en dreven profesjonell skuespiller, så det går nok helt fint, skriver Yggdrasil teater i en pressemelding.

Forberedelsene til rollen som Loke har lenge vært i oppseiling. Skevik ble castet til oppgaven i fjor og har dermed ventet snart ett år på å trø til i Storvika. Skevik er kjent for mange i Trøndelag for sine tidligere roller i blant annet «Eplene i messehagen» og «Arvesølvet», han er utdannet i teaterproduksjon og skuespill ved Nord Universitet, og har jobbet i mange år i ulike forestillinger i teaterkompaniet Feil Teater.