Gå til sidens hovedinnhold

Fotoutstilling og førjulsstemning i Hegdahlgården

Kulturkafeen Hegdahlgården opplyser i en pressemelding at de nå har åpnet fotograf Torstein Dalemarks flotte utstilling "Tekstur i natur."

– Han har søkt motiver i sitt nærmiljø på Sandvollan og med stor fagkunnskap og et skarpt blikk kan hans fotografier gi flere overraskende opplevelser. Det å bli oppmerksomme på rikdommen vi finner omring oss i det daglige, er også noe å ta med seg i en tid med restriksjoner og reiseforbud. Kanskje kan også et bilde på veggen være en ide til julegave for en du er glad i, skriver Anne Mette Hegdahl.

Hun er også i ferd med å etablere et utsalg for miljøvennlige varer - «Fiffis framtid». Her vil Hegdahl også slå et slag for plastfri julehandel og kortreiste produkter, samt julebakst etter tradisjonelle oppskrifter og med lokalt mel fra Gullimunn.

– Første søndag i advent får vi besøk av elever fra Steinkjer Kulturskole, så innenfor koronarestriksjonenes bestemmelser ønsker vi velkommen til førjuls besøk i Kulturkafeen på onsdager og søndager frem til og med 13.desember, skriver Hegdahl i pressemeldingen.

Kommentarer til denne saken