Lar du deg inspirere av folkefesten langs løypa i Tour de France?

Muligheten byr seg når Arctic Race of Norway passerer gjennom Namsos, Steinkjer, Verdal og Levanger, på veg til Trondheim. Sparebank 1 SMN og Arctic Race utlyser nå en konkurranse i samarbeid med Steinkjer-Avisa og Trønder-Avisa. Det beste innslaget vinner 10.000 kroner som kan gå til et lag eller forening.

– Dette er en kjempefin mulighet for steinkjerbyggen å vise fram både seg, byen og bygda si for millioner av TV-seere, sier Steinkjer-Avisas redaktør, Monica Irén Solberg Susegg.

Det er altså tre ganger 10.000 kroner som deles ut. Vinnere kåres i både Namsos, Steinkjer og Verdal/Levanger.

Slik er etappen

Namsos, Sjøåsen, Namdalseid og Vellamelen, så over Sør-Beitstad før de kommer inn til Steinkjer.

Der fortsetter rytterne til Ogndalsveien, Byafossen, Strukstadlia og Henningveien.

Deretter vil etappen gå langs Leksdalsvatnet, og etter hvert Stiklestad. Det blir over Blommen/Leirådalen og videre opp Øksnesbakken.

Deretter blir det retning med Reinslia før rytterne skal ha en runde i Levanger sentrum før de skal opp til Skallstuggu hvor målgang venter.

Arrangørene vil gjerne vite om flest mulige innslag på forhånd, slik at TV-kameraene i helikopteret kan fange det opp. Derfor ber vi om at alle som har lyst til å finne på noe, sier fra så fort som mulig. Da øker sjansen for at det havner på TV, forklarer NA-redaktør Kim Riseth.

Rundt løypa i Sandnessjøen var det mange som hadde forberedt seg godt i 2016

Malin og Bård Pettersen delte ut gratis mat til Arctic Race-tilskuere ved butikken deres i Eidkjosen i 2021

Det er veldig mange flotte påfunn langs løypene, og vi rekker ikke over alle.

For å bli med i konkurransen: Send inn ditt bidrag i form av video og bilder i dette skjemaet. Dette kan også bli brukt i livesendingen hos Steinkjer-Avisa, Namdalsavisa, Trønder-Avisa, iLevanger og Nidaros.

Her sender du inn ditt bidrag

Du er med å bestemmer hvem som vinner

Vinneren stemmes fram blant alle videoinnslagene som samles inn fra sykkelrittet, både de som er på TV-sendingene, det Steinkjer-Avisa og de andre avisene fanger opp, og de videoene folk sender inn selv.

Premien går til et lag eller en forening

Steinkjer-Avisa er sammen med de andre Amedia-tilknyttede avisene på Helgeland og i Trøndelag mediepartner for Arctic Race, og står bak konkurransen. Pengepremien kommer fra Sparebank 1 SMNs fond for samfunnsutbytte og levende nabolag. Premien utbetales til et lag eller forening, enten din egen eller den du velger.

11. - 15. august

11. august starter årets utgave av Arctic Race i Mo i Rana, og den tredje etappen lørdag 13. august starter på Festplassen i Namsos, og går videre gjennom Steinkjer, før det hele avsluttes i Levanger denne dagen. Hele rittet sendes direkte fra starten klokka 1330. TV-sendinga går direkte på TV2, Eurosport og i 11 land, mens hele 190 land har tilgang på TV-rettigheter.