Elevene jogget inn 5.600 kroner til barn i Morialeiren

DEL

Elevrådsleder Aurora Kløvjan og nest-leder Jørgen Fagervold (7.-klasseelever) skrev følgende om skolejoggen til Steinkjer-Avisa denne uka:

Skolejogg til inntekt for flyktningene i Morialeiren

Fredag den 16. oktober arrangerte Lø skole skolejogg til inntekt for flyktningene i Morialeiren. Dette året er det elevrådet på Lø skole som har bestemt hva pengene skal gå til. Vi fikk lov til å ta med oss maks femti kroner. Skolen klarte å samle inn 5609 kroner. Det er vi fornøyd med. Pengene som vi samlet inn, gikk til organisasjonen Dråpen i havet, som bruker pengene til arbeidet med å bygge opp en ny leir etter at hele Morialeiren brant ned.

Hver runde på skolejoggen var ca. 1000 meter. Mange gjorde kjempegod innsats og sprang mange runder, mellom 3-5 runder. Det var også lagt opp til at man kunne gå 1-2 runder. Det ble tatt mange fine bilder underveis i løpet. Det var konkurranse mellom 1.-4.- og 5.-7.

Etter skolejoggen ble det servert masse grønnsakssuppe og det syntes elevene var kjempegodt. Vi fikk forsyne oss flere ganger. Vi bruker å ha skolejogg på høsten hvert år, og det blir alltid servert grønnsakssuppe, og innsatsen stiger for hvert år som går. Tidligere år har pengene fra skolejoggen gått til TV-aksjonen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken