Egge-jentene kjempet det de kunne, men laget var aldri i stand til å true U de Chile skikkelig under gruppespillet i på Norway Cup. Laget fra Sør-Amerika vant fortjent 1-0 etter en målløs førsteomgang. Egge sin 2-0 seier mot Sandane fra Sogn og Fjordane gjør at samtlige fire lag står med tre poeng etter to spilte omganger.

– Dødens gruppe. Her kan alt skje, konstaterte Egge-jentene som leverte en brukbar kamp mot laget fra Chile.

– Vi spilte bedre mot Sandane, mente jentene.

Scoringer fra Margrethe Vede Nygard og Ovedie Lundereng sikret seieren som gjør at poeng mot Haugar tirsdag kan holde. Med tre poeng kan det bli puljeseier.

– Vi var gode mot Sandane. Laget fra Chile var bedre enn oss i denne kampen, men de skapte lite. De hadde god teknikk, og de var ikke lette å spille mot, sier målscorerne.

Begge understreker at det for dem er viktig å gå videre til det gjeveste sluttspillet.

– Vi har hatt det utrolig artig her på Norway Cup. Det blir likevel noe eget når vi gjør gode sportslige prestasjoner og vinner kamper, sier de to.

Alle muligheter åpne

Egge trener Håvard Moen innrømmer gladelig at de tapte for et bedre lag i 0-1 kampen.

– Helt klart. Vi klarte imidlertid å stå i formasjonene defensivt. Derfor slapp vi til lite sjanser. Fremover skapte vi dessverre lite. Personlig mener jeg vi var mer på hugget, og at vi spilte bedre mot Sandane. Da var vi gode, og da var vi klart best, oppsummerer han.

Egge sine 14 jenter i Oslo er alle debutanter på Norway Cup. Dette var lagets første skikkelige turnering etter koronanedstengningen. Laget ligger midt på i 1. divisjon hjemme.

– Vi har trent i hele ferien. Det håper vi å profitere på utover uken, avslutter Egge-jentene som bor på Abilsø skole.

– Det er ikke veldig langt fra Ekeberg der vi spiller de fleste kampene, og det er heller ikke langt fra Ekeberghallen der vi spiser to måltider for dagen. En stor fordel for oss, avslutter de.

Sørlia ute

Med ett poeng på to kamper er Sørlia gutter 15 trolig ute av Norway Cup.

– Vi frykter for det, sier Sørlia gjengen som hadde med seg en imponerende heiagjeng til Norway Cup. Laget tapte 3-2 mot Tromsdalen i åpningskampen. Mandag ble det 2-2 mot Bremnes.