Lagbilde før og nå: Dette var laget som stilte til en kamp i 1965. De samme gutta er fotografert 57 år senere. Bakerst fra venstre Arne Mørkved (ikke med på bildet fra 2022), Paul Harald Pedersen, Sture Rennan, Rolf Stene, Svein Elden og Geir Aunan (ikke med på bildet fra 2022). Foran fra venstre Olav Morten Inderberg, Hans Foosnæs, Erling Almlid, Stig Brønstad og Ola Andreas Rostad.

I boka «Med hjerte utenpå drakta» har forfatteren, Jo Kristian Kvernland satt av et helt kapittel til laget. I bokprosjektet sitt har han skrevet om idrettshistorien til bygda i sitt hjerte, Beitstad. Der har fotballen fått stor plass.

Sindre (17) gjorde det ekstra bra på skolen – vant drømmetur med Volvo i Sverige

– Da seniorfotballen lå nede og bygdas fotballfremtid så veldig mørk ut, tok en ung lensmannsbetjent ta i gjeng med smågutter på Beitstad. Han begynte å bygge et lag som etter hvert skulle bli nærmest uovervinnelige i nordtrøndersk fotball, innleder Kvernland kapittelet.

– Vi vant fem seks titler den tida vi holdt, mimrer Svein Elden.

Etter juniorfotballen holdt de fleste av på inn i seniorfotballen.

– De aller fleste av oss spilte sammen fram til 1969, sier Rolf Stene.

Siden da har ikke gutta på laget møttes. Derfor var det mye det skulle prates om onsdag kveld. Ifølge sikre kilder gikk praten over bordene fram til midnatt. Da hadde de holdt det gående siden klokka 15.

Dessverre var det noen som måtte melde forfall av ulike årsaker.