Fotograf Trine Hustad lager også fotokunst. 

Fanger øyeblikkene

Fotograf Trine Hustad finner du i Fyrgata 3.

Fotograf Trine Hustad finner dere i Fyrgata 3, her har hun holdt til siden mai i fjor og tar imot alt fra nyfødte, til konfirmanter og brudepar. I studio fotograferes det stort sett nyfødte, babyer, barn og konfirmanter. Brudepar og familier foretrekker hun å fotografere utendørs i vakre omgivelser. 

- Siden studioet mitt er litt lite er det stort sett baby, barn og konfirmant jeg bruker å fotografere innendørs.  

Hun har noen timer tilgjengelig for fotografering av baby, barn, konfirmant og familie i sommer men er helt fullbooket på bryllupsfronten. Så ønsker du fotografering av ditt barn, deg selv eller hele bøtteballetten så er det muligheter for det. Alle priser ligger ute på nettsiden hennes, www.trinehustad.no.  

- Jeg vurderer faktisk muligheten for å ha åpent på kveldstid på torsdager for å rekke over alle konfirmantene, så om det er ønskelig så kan man ta kontakt om det. 

I tillegg til å fotografere lager hun også fotokunst. Dette gjør hun under navnet «madeforpaper», det fordi hun føler kunsten er noe annet enn jobb.

- Det er mer som en fin hobby som jeg koser meg og slapper av med.  

Denne kunsten finner dere på nettsiden min og på Instagram under navnet madeforpaper. Navnet kom fordi det er kunst som er laget for papir og ikke for en skjerm. Nesten alle bildene kan man få kjøpt og hengt på veggen hjemme, alle bortsett fra de som er spesiallaget til enkeltpersoner.

- Man kan bestille fotografering og kunst av egne barn eller seg selv om man ønsker, og det kan jeg jo ikke selge videre til andre.  

Fotokurs før sommeren

I tillegg er det straks oppstart av et nytt fotokurs, på dette kurset vil du lære deg kamerainnstillinger, lett komposisjon samt tips og triks for å få fine bilder.  

Dette er et praktisk kurs, så du trenger et kamera med manuelle innstillinger. Målet er at du skal lære deg å bruke ditt kamera. Kurset koster 1800,- pr. person og har begrenset antall plasser. 

Påmelding via mail, fotograf@trinehustad.no 
 
Kursdatoer er satt til  
22. mai, 29. mai og 5. juni klokken 19.00-21.00.  


Kontaktinfo:

Fotograf Trine Hustad 

Fyrgata 3, 7713 Steinkjer 

+47 48991640 / fotograf@trinehustad.no 

www.trinehustad.no  

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Steinkjer-Avisas redaksjon, men av Steinkjer-Avisas markedsavdeling.

Steinkjer-Avisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på steinkjer-avisa.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.