Kurvgynge ved Egge barnehage. 

Bille AS deltar på lokale prosjekter

Det bygges mye i Steinkjer for tiden og det er også mye spennende som skal skje i årene framover.

Det bygges mye i Steinkjer for tiden og det er også mye spennende som skal skje i årene framover. Vi skal fortsette med å være en aktiv, engasjert, dyktig leverandør og samarbeidspartner med gode kolleger i næringslivet, sammen er vi gode.

Sklier på Egge barnehage. 

 

Vi har den siste tiden vært leverandør av et flott uteanlegg på Egge skole. Vakkert plassert nedenfor skolen der fine bjørketrær omkranser uteplassen. Her er det et yrende liv og rørelse der glade barn svever av gård på taubanen, balanserer i hinderløypene eller bare koser seg på det store huskestativet med plass til 5 barn. 

Hinderløype ved Egge barneskole. 

 

Nye Steinkjer skole blir klar til nytt skoleår, vi vet alle gleder seg til å starte i et flunkende nytt staselig bygg. Bille AS har levert alt av fast inventar til både store og små. Her er det mye spennende og nyskapende med fine detaljer som hever nivået på Steinkjers nye signalbygg. Ta en titt på våre bilder og tenk på stoltheten og gleden til de som får nyskolen til læringsarena og arbeidsplass.

Elevskap på nye Steinkjer skole 

 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Steinkjer-Avisas redaksjon, men av Steinkjer-Avisas markedsavdeling.

Steinkjer-Avisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på steinkjer-avisa.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.