Dyktig arbeidsgjeng! Krister Kne (servicetekniker – og Kjell Bjørnar sin stesønn), Kjell Roar Ringlie, (servicetekniker), Per Arne Rø (servicetekniker), Kari Berg Kvam (adm. Steinkjer), Ove Sundfær (salg/styreformann), Kjell Bjørnar Wennevik (daglig leder), Bjørn Høyem (prosjektsalg), Eva Skjervold (salg), Robert Bratberg (prosjektleder), Jan Erik Laugen (servicetekniker) og Erik Kvam (servicesjef, Steinkjer).   

Best når det gjelder

I 2018 fylte Trøndelag Storkjøkkensenter 40 år, oppnådde omsetningsrekord (35,9 mill.) – og daglig leder, Kjell Bjørnar Wennevik, ble hjerteoperert.  

- De ansatte har stilt opp på en fantastisk fin måte. Bedriften har jo gått bra selv om jeg i perioder dette året ikke har vært her, forteller Kjell Bjørnar mens hunden Alva lager godlyder fra plassen sin under kontorpulten. Den fornøyde ett-åringen er av rasen italiensk vannhund – og trives sammen med matfar og resten av arbeidsstokken i lokalene på Nordsileiret i Steinkjer. 

Overtok etter faren

Kjell Bjørnar har vokst opp i bedriften som faren Reidar Wennevik startet i 1978. Siden første driftsår, med en ansatt og ca. 0,9 mill i omsetting, har dette i dag blitt en bedrift som gir arbeid til 10,4 årsverk og en omsetning på 35,9 mill (2018). Kjell Bjørnar begynte som servicetekniker i 1985 og ble daglig leder i 1996. 

- I begynnelsen var bedriften en ren servicebedrift for Electrolux Professional. Det viste seg at kundene hadde stor tiltro til serviceteknikerne som selgere, så derfor gikk bedriften over fra å være en ren servicebedrift til også å selge produktene. Electrolux Professional er fortsatt vår største leverandør og samarbeidspartner. 

Komplette kjøkken

I dag prosjekterer og leverer Trøndelag Storkjøkkensenter komplette kjøkken til  restauranter, hoteller, kantiner, offentlig sektor mm.  De leverer utstyr til vaskeri og skyllerom. Småutstyr som kopper og glass etc, selger de også.

På ettermarkedet har de 6 dyktige serviceteknikere som tar seg av vedlikehold, reparasjoner og montasjer av utstyr. 

- Vi har lang erfaring og bred kompetanse, og et meget godt samarbeid med flere entreprenører. Noen av fjorårets største oppdrag har vært sentralkjøkkenet i Stjørdal kommune og sentralkjøkkenet i Vefsn kommune. Vi leverer også utstyr til bedrifter som holder på med småskalaproduksjon i hele Trøndelag og Helgeland.

Trøndelag storkjøkkensenter har levert komplett kjøkken til sentralkjøkkenet i Vefsn kommune.  

 

Avdeling i Stjørdal

I 1996 ble bedriften flyttet fra Følling til Steinkjer hvor hovedkontoret ligger i dag, og i 2002 ble det opprettet et eget avdelingskontor på Stjørdal.  I 2012 ble de med i Storkjøkkensenteret, som er en landsdekkende kjede, og de fleste ansatte ble med på eiersiden. Kjell Bjørnar forteller engasjert om den store innkjøpsavtalen kjeden har fått gjennom HINAS (Sykehusinnkjøp HF) som innebærer at de har avtale med alle sykehusene i Norge. 

- Jeg har vært vant til å jobbe mye i mange år, og det er det du må hvis du skal lykkes. Det her er ingen 8-4 jobb, men takket være flinke ansatte som tar ansvar, har dette gått bra! Det er viktig lærdom for meg som bedriftsleder. Jeg prøver i dag å være litt mer tilbakelent og ha litt kortere dager. 

Og det setter nok både Alva og barnebarna pris på…  Trøndelag Storkjøkkensenter 

Totalleverandør av storkjøkkenutstyr – kjøl og frys - vaskemaskiner 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Steinkjer-Avisas redaksjon, men av Steinkjer-Avisas markedsavdeling.

Steinkjer-Avisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på steinkjer-avisa.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.