Denne gjengen står klar til å ta imot deg hos Steinkjer Bil på Sørsileiret.  

Skaper trygghet med kompetanse

De 30 ansatte hos Steinkjer Bil står klar til å gjøre bilopplevelsen komplett for bilkundene.

Privatmarkedet er viktig for Nissan-, Mazda-, Hyundai-forhandleren som også er autorisert BMW-verksted.  

Trodde du det var mindre trafikk i utstillingshallene hos bilselgerne? Det er i alle fall ikke tilfellet når det gjelder Steinkjer Bil på Sørsileiret. Her opplever de flere potensielle kunder i butikken og en økning i antallet som kommer innom for en kaffekopp og litt bilprat. Sier Geir Jørgen Landsem hos Steinkjer BIl AS 

- Selvsagt har vi bra pågang via telefon og nett også, men vi har en mange kunder som kommer innom butikken for å «sparke i dekkene» og kjenne nybil-lukta. Vi er heldige som kan ha alle bruktbilene våre under samme tak som nybilene, og jeg tro det har vært avgjørende for å få flere folk innom lokalene våre, sier salgsleder Arnstein Landsem.

Kurs og kompetanseheving

Ettermarkedsleder Geir Jørgen Landsem mener det ligger mye bilkultur i det å kunne oppsøke bilforhandleren og få gode råd fra flinke folk som kan faget sitt – ikke minst for privatkundene som skal kjøpe bil og undres på hva som passer best til akkurat deres behov.  

- Vi har mye fokus på kompetanseheving og kursing fra importørene for å henge med.  Vi skal være både fremoverlent og i forkant av utviklingen, og kundemottakere, delelager, mekanikere og selgere skal hele tiden være best mulig skodd for å møte nye utfordringer. Det er vår plikt at du som kunde skal få god hjelp og service hos oss, sier Geir Jørgen Landsem. 

I trygge hender

For Steinkjer Bil er totalpakken viktig. Kundene skal være helt sikker på at bilen er i trygge hender etter at den har forlatt salgshallen – uansett om den er splitter ny eller brukt.  

- Alle biler må innom verkstedet en gang i blant. Det kan være alt fra vanlig service til oppgradering av programvare og reparasjoner. For oss er det viktig at kundene våre vet at det er kyndig og godt skolert personell som håndterer bilen i verkstedhallen, sier Geir Jørgen Landsem.

"Professoren"

Leo Nyeng (19) er en av mekanikerne som er «sharp on». Han begynte i bedriften som læring og har nylig bestått fagprøven. Nå har «Professor Nyeng» fått tilbud om fast jobb hos Steinkjer Bil.  

- Jeg blir kalt professoren, ja - smiler Nyeng og bekrefter at han selvfølgelig har tenkt å takke ja til jobben han er tilbudt.

Leo Nyeng har nylig bestått fagprøven som mekaniker og er klar for nye utfordringer hos Steinkjer Bil i tida framover.  

- Steinkjer Bil er en topp arbeidsplass og jeg stortrives. Jeg må vel ordne meg med en hvit frakk og runde briller for å leve opp til kallenavnet, sier Nyeng mens han dukker ned i motoren på en Mazda. 

Brødrene Landsem er full av godord om unggutten i verkstedhallen, og er glad for at han fortsatt vil jobbe hos Steinkjer Bil.  

- Leo er ung og fremadstormende moderne bilmekaniker. Vi er veldig glad for å ha han med på laget vårt videre, nikker de fornøyd.  

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Steinkjer-Avisas redaksjon, men av Steinkjer-Avisas markedsavdeling.

Steinkjer-Avisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på steinkjer-avisa.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.