Hver 5. steinkjerbygg bruker Grong sparebank 

Siden oppstarten i 2006 har Grong sparebank etablert seg som en betydelig lokalbank i Steinkjer.

Lokalisert på torget i Steinkjer er banken sentralt tilstede for alle med bank, forsikring, pensjon og bolig-tjenester. 

- Det har vært et eventyr, og vi kaller oss gjerne for den anbefalte banken, sier Ida Vassmo, avdelingsbanksjef Steinkjer. Den enorme kundeveksten skyldes at mange nye kunder kommer til oss fordi venner eller kolleger har anbefalt oss.  Vi har opplevd en kontinuerlig sterk etterspørsel. Riktignok gjorde vi et ekstra hopp da vi tok over den Danske bank sine personkunder i 2015, forteller Vassmo.

Etter en litt hektisk mottakelse, opplever vi at de fleste har funnet seg godt til rette hos oss. 

Folkelig tilstede 

-Vi er et moderne finanshus med tjenester innen bank, forsikring, pensjon og eiendom, med høy tilgjengelighet og moderne digitale løsninger, sier Vassmo.  Men samtidig har vi som politikk at det skal gå an å møte folk hvis du ønsker eller trenger det.  

Grong sparebank vektlegger å være tilstede som en partner når du trenger det, både for privatpersoner og næringslivskundene- Det innebærer å skreddersy gode løsninger. Banken har ti dyktige rådgivere på Steinkjer der noen arbeider utelukkende med bedrifts- og landbruksmarkedet. 

Rådgiving viktig 

- Mange tror at det er apper og nettløsninger som er viktigst for privatkundene. Dette stemmer ikke. Du må ha minst like gode løsninger som dine konkurrenter innenfor dette området, men det er overraskende mange som fortsatt ønsker god rådgiving. Privatøkonomi er vanskelig og komplekst, og spesielt ungdommen besøker oss mye, sier Vassmo. 

Store økonomiske beslutninger i starten på voksenlivet, krever gjennomtenkte løsninger. 

Ja-banken 

- Vi har som motto å være ja-orientert, sier administrerende banksjef Jon Håvard Solum.  Det betyr selvsagt ikke at vi kan være med på riktig alt. Men det er en påminning til oss selv at vi skal ta alle henvendelser på alvor og arbeide aktivt for å finne løsninger.  

- Og det er vi e god på, sier Solum. Det å være lokal og nær gjør at vi tar ned risikoen i prosjektene gjennom at vi kjenner forholdene godt. Da blir vi også gode på å lage fleksible og fornuftige løsninger for kundene. Vi har et bankende hjerte for det lokale, tar mål av oss å være lokalbanken som gjør en forskjell. Kanskje spesielt er dette viktig for små og mellomstore bedrifter. 

Boli 

Fra 2015 har eiendomsmeglerfirmaet Boli vært en del av Grong sparebank. De seks eiendomsmeglere er samlokalisert med banken i Torggata 2.  

- Eiendomsmegling er en viktig del av en lokalbanks tjenestespekter, sier Solum. Kjøp og salg av eiendom er en type hendelse som ofte innebærer behov for andre banktjenester som lån og forsikring. Kjøpet av Boli har vært en suksess, og vi håndterer i dag mellom 40 og 50 prosent av alle eiendomshandler i Steinkjer, avslutter Solum.  

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Steinkjer-Avisas redaksjon, men av Steinkjer-Avisas markedsavdeling.

Steinkjer-Avisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på steinkjer-avisa.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.