Grand – folkets møteplass i 100 år

Quality Hotel Grand Steinkjer fyller 100 år i 2019, og dette feirer vi med en serie spreke arrangementer.

Quality Hotel Grand Steinkjer fyller 100 år i 2019, og dette feirer vi med en serie spreke arrangementer:

Before work 

Stor frokostbuffet hver fredag 7.00-9.30. Ta med kolleger, venner, naboer eller familie til en trivelig start på helgen.  

Tacofredag 

Hver fredag lager vi taco, slik at du bare kan nyte inngangen til helgen.  

Buffeten er dekket fra 16.30-18.30. Enklere kan det ikke bli. 

Gratis softis 

Til barn som kjøper hovedrett fra menyen, spanderer vi softis fra vår egen softismaskin. 

Boblebattle 

Sammen med Christer Berens, som er kåret til Norges beste vinkelner 2 ganger, lager vi en helt spesiell kveld med fokus på musserende viner. Kanskje kan vi finne din favoritt til sommerens selskaper? Vinsmaking og tapasbuffet - dato annonseres senere. 

Julebord i restauranten 

22., 23., 29. og 30. november fylles restauranten av god mat, humor fra “Hatlingsetra knort og separatorkompani” og musikk levert av Daniel Aalberg og Robert Hofstad. Her blir det garantert god stemning og trøkk.   

Julebordshow med Tom Mathiesen 

6. og 7. desember inntar vi Steinkjers storstue, Weidemanssalen, sammen med entertaineren Tom Mathiesen. Ikke bare er han kjent fra siste runde med ”Hver gang vi møtes”, han har også fått oss til å le oss skakke med ”Prima Vera” og ”Falsk/Mathiesen”. Når partybandet Megabyte spiller opp med sine hit-medleys, blir det kjempestemning ut i de små timer. 

Familiejulebord 

1., 8., og 15. desember fylles restauranten med den beste julestemningen, nydelig julematbuffet og glade gjester. For mange er dette et av årets høydepunkter i vår restaurant.

Grand hotels historie stammer tilbake til Langlies hotel.  Foto: Foreningen Gamle Steinkjer

 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Steinkjer-Avisas redaksjon, men av Steinkjer-Avisas markedsavdeling.

Steinkjer-Avisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på steinkjer-avisa.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.