Falstads Regnskapsservice AS sitt kontor i Steinkjer bemannes av daglig leder Frode Steen, autorisert regnskapsfører Birgit Jakobsen Arntzen, autorisert regnskapsfører Bjørn Stene og avdelingsleder rådgivning Steinar Landstad.  

En moderne kompetansebedrift

Falstads Regnskapsservice AS har 30 ansatte i Levanger, Verdal og Steinkjer. Ved kontoret i Steinkjer er det fire ansatte, men målet er fortsatt vekst. 

- Som følge av at vi fikk flere kunder fra Steinkjerområdet samt at flere av våre ansatte ønsket Steinkjer som arbeidssted valgte vi å etablere avdeling i Brugata i mai 2018. Kall det gjerne en vinn-vinn situasjon, sier daglig leder Frode Steen.   

Moderne 

Moderne regnskapsservice er i dag en samhandling mellom kunde, datasystem og regnskapskontor. Målet er å forenkle og automatisere regnskapsarbeidet for kundene. 

- Datasystemene håndterer flere og flere av de manuelle oppgavene. Så vår jobb blir i større grad å kontrollere, være sparringspartner og gi råd til bedriftene med utgangspunkt i mulighetsområdene og derigjennom gjøre kundens virksomhet mer effektiv og fremtidsrettet,  sier daglig leder Frode Steen.  

Kompetanse 

Våre ansatte har foruten solid økonomiutdannelse bred yrkeserfaring fra tjenesteytende næringer, internasjonal produksjonsindustri og banksektoren.  

Falstads Regnskapsservice AS etablerte egen rådgivingsavdeling i fjor, forteller Steen, Vi ser at de ansatte utfyller hverandre godt og at vår brede kompetanse kommer kunder til gode. 

- Vi kaller oss Trøndelags mest fremtidsrettede regnskaps- og rådgivningsbyrå, sier Steen med et smil. 

Besøk gjerne vår hjemmeside www.falstad.no for ytterligere informasjon, og kontakt gjerne en av våre ansatte for å se om det kan være muligheter for et forretningsmessig samarbeid. 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Steinkjer-Avisas redaksjon, men av Steinkjer-Avisas markedsavdeling.

Steinkjer-Avisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på steinkjer-avisa.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.