DNB privatmarked.  Foto: Trine Hustad

DNB - 20 år i Steinkjer

DNB etablerte kontor i Steinkjer i 1999. 20 gode år har gått, både for kundene og banken.

Jubileet blir markert i september med aktiviteter og seminarer i Brugata 2. Følg med, kanskje blir du invitert! 

Etter sommerferien er det 20 år siden DNB startet å betjene privatpersoner, små- og storbedrifter og landbruksvirksomheter i Steinkjer. 

I dag har DNB Steinkjer 25 ansatte i Brugata 2, og er en lokal avdeling av Norge største finanskonsern med banktjenester fra A til Å, inklusive forsikring, sparing og boligmegling.  

Steinkjerhistorien 

Den norske Bank (DnB) sin avdeling i Steinkjer ble etablert i Meierigården – Kongensgate 41 – i september 1999.  

I 2003 ble Den norske Bank og Gjensidige Nor Sparebank slått sammen, og fikk DnBNOR som navn. Høsten 2004 ble bankene i Steinkjer samlokalisert i Gjensidigegården i Skolegata. I desember 2009 flyttet banken til dagens lokaler i Brygga, Brugata 2, på Nordsia.  

I november 2011 ble navnet endret til DNB. I den forbindelse ble privatkundene i Postbanken også innlemmet i DNB. Så her er vi - 20 år etter oppstarten i Steinkjer, med eiendom på laget.

DNB privatmarked.  Foto: Trine Hustad

 

En livspartner 

- Vi er lokal, vi er nasjonal og vi er internasjonale, sier Espen Lunnan, DNB Steinkjer. Vi er Norges største bank med alskens eksperter, men først og fremst er vi en nær partner i singelliv, familieliv, dagligliv, næringsliv og samfunnsliv.  

DNB har over 2 millioner kunder på landsbasis, og er Norges største nettbank med 1,3 millioner brukere.  

Fra 2019 er DNB valgt som nasjonal leverandør av bank- og meglertjenester til Boligbyggerlaget TOBB, Midt-Norges boligorganisasjon, sine 65.000 medlemmer. 

- TOBB åpent nylig kontor i Steinkjer og vi er stolte over å kunne arbeide nært med TOBB sine steinkjermedlemmer, sier Lunnan. Med avtalen får TOBB-medlemmene gunstige betingelser på alle typer tjenester: bank, forsikring og eiendom. 

DNB har tilsvarende avtale med Norsk sykepleierforbund (NSF). I og med at det er to sykehus og mange helseinstitusjoner i regionen, er det mange NSF-medlemmer som nyter godt av denne avtalen. 

DNB bedriftsmarked.  Foto: Trine Hustad

 

Sponser Steinkjer fotballklubb 

DNB er også generalsponsor for Steinkjer fotballklubb, noe de har vært siden 2014. 

– Samarbeidet med Steinkjer forballkubb er vi godt fornøyd med, sier Espen Lunnan. Lokalt er det viktig for oss å støtte både topp og bredde, og det får vi til gjennom samarbeidet med Steinkjer fotballklubb. Vi er opptatt av å være gode samarbeidspartnere gjennom våre sponsoravtaler og en bidragsyter til lag og foreninger.  

DNB Pluss  

Å være en god støttespiller og samarbeidspartner for næringslivet, små som store bedrifter, er viktig for DNB. Det være seg finansiering, betalingsløsninger eller pensjon innen bedrift og landbruk. Nytt av året tilbys også regnskapsløsning og skadeforsikring.   

- Nytt for alle «småbedrifter» er appen DNB Puls, sier Sissel Westerhus Sivertsen, DNB Steinkjer. Her får du kjapt en oversikt over status på konto pr i dag, og prognoser fremover i tid. Du kan også sammenligne deg med tilsvarende bedrifter innenfor egen bransje.  

Verdiskaperbevis 

Næringslivet har ringvirkninger i lokalsamfunnene.  

- Ønsker du å se hvilken økonomisk betydning DIN bedrift har for samfunnet, kan du se dette på nettsiden ringvirkninger.dnb.no, sier Sivertsen. Etter visning får du anledning til å skrive ut ditt Verdiskaperbevis for å synliggjøre for alle hva som skapes av verdier i din bedrift. 

Garantert solgt 

DNB har fire eiendomsmeglere i Steinkjer som hjelper deg med både kjøp og salg av bolig.  

- Og vi garanterer at selger vi ikke boligen din innen seks måneder, betaler du ingenting, sier Reidar Lindsetmo. Attpåtil hjelper vi deg med forberedelsene til salg av din gamle bolig før du har kjøpt din nye bolig. Gjennom aktiv bruk av Facebook når vi betydelig flere potensielle kjøpere av boligen din.  

Lurer du på om boligen du ser på er et bra kjøp – og hvilken strategi du skal ha i budrunden? Vi gir deg råd slik at du får kjøpt drømmeboligen.

DNB eiendom hjelper deg med boligsalg og - kjøp.  Foto: Trine Hustad

 

Oppdatert verdivurdering 

- Du får oppdatert verdivurdering når du ønsker det. Slik har du alltid finansieringsbeviset klart når du jakter på drømmeboligen, sier Lindsetmo. Vi er en del av Norges største meglerfirma, så vi har alltid spisskompetanse å støtte oss på.  

På DNB sine nettsider Alt om boligen finner du gode råd om oppussing, hagestell og mye, mye annet til inspirasjon. TA en titt! 

DNB er en av Norges ledende eiendomsmegler. Dette sikrer en trygg, ryddig og enkel salgsprosess, uten bekymringer. 

Tilgang på de beste 

Det at DNB er lokal og en del av Norges største finanshus gjør at vi kan yte personlig service samtidig som du er garantert profesjonelle løsninger og tilgang til Norges fremste kompetanse på finansiering, betalingsløsninger og pensjon.  

- Vi har alltid en ekspert på laget som vi kan rådføre oss med når det er spesialoppgaver, men vi står selv for servicen, sier Espen Lunnan. Den viktigste fordelen med å være DNB-kunde er at du får personlig og direkte tilgang til en rådgiver som er en del av det mest oppdaterte finansmiljøet i Norge.  

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Steinkjer-Avisas redaksjon, men av Steinkjer-Avisas markedsavdeling.

Steinkjer-Avisa er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på steinkjer-avisa.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.