Tema

onsdag 22.11 2017

Livsglede på Egge

Egge Helsetun skal bli et livsgledehjem, i likhet med sykehjemmene i Stod og Steinkjer. Lørdag inviterte de beboerne til en trivelig førjulskveld med mat, drikke og underholdning.

torsdag 16.11 2017

Stor stas å lage ordentlig mat

Alle de 143 elevene på niende trinnet ved Steinkjer ungdomsskole fikk prøve seg som ordentlige kokker og servitører forrige uke. De laget og serverte en treretters middag som nok kunne ta pusten av mange amatørkokker.

onsdag 01.11 2017

Bakere fra fire nasjoner

Det er et internasjonalt miljø i bakeriet hos Kari Mortensen. Brødene, kakene og kaffebrødet man kjøper hos Baker’n er laget av bakere og konditorer fra fire nasjoner.

mandag 30.10 2017

Nå blir det endringer på Vårt Hjem

På Vårt Hjem blir det nå spanske tilstander hver lørdags ettermiddag – med fristende tapasretter av lokale råvarer laget av Chef Mathallen. Og trubadur. Det blir i stedet for vaffel og kaffe, som Vårt Hjem nå har servert på lørdagene i sju år.

fredag 27.10 2017

Prosjekt «Unngå plast»

Da Morten Håvan i Sparbu leste at i 2050 vil det være like mye plast i havet som fisk, lurte han på om det gikk an å ha et kosthold uten bruk av plast. Ja, det prøver vi, sa kona Heidi Grosch, som skriver blogg om livet deres uten bruk av plast.

mandag 23.10 2017

Fiskesprell i barnehagen

Barna i Beitstad barnehage lærte seg å lage god og sunn mat av Rune Sandø fra Fiskesprell.

fredag 06.10 2017

Fullt hus på skolefrokost

Tradisjonen tro inviterte saniteten i Egge elevene i første klasse til skikkelig frokost forrige fredag.