Barnehagefestival til 20 i stil

I disse dager runder den største private barnehagen i Steinkjer ti år. Det ble markert med storstilt Barnehagefestival sist lørdag.

BARNA UNDERHOLDT: Barna i Beitstad barnehage underholdt de frammøtte, i stor stil. Foto: Arne Opdal

ORDFØRER-PEPTALK: Ordfører Bjørn Arild Gram var innom barnehagen på lørdag med bloster fra Steinkjer kommune. På bildet ser vi eierne Trude Kaldahl, Lise Halsen og Monica Almlid. Foto: Arne opdal

SIRKUS-JULIE: Beitstøingen Julie Grønnesby Heir underholdt som sirkus-artist. Foto: Arne Opdal

POPKORN-IDA: Ida Steinkjer er kjent for det gode popkornet. Både hun og lærlingen Lene Nilsen arbeider i Beitstad barnehage. Foto: Arne Opdal

HOPPESLOTT: Ingen barnehagefestival uten hoppeslott. Foto: Arne Opdal

PØLSEFEST: Rikke spiste pølse i brød på barnehagefestivalen. Foto: Arne Opdal

Nyheter

Barnehagefestivaen bød på en rekke aktiviteter for de aller minste, og både hoppslott, sirkusaktiviteter og popcorn-maskinen slo godt an.

Scorer høyt på landsbasis

Beitstad barnehage har scoret høyt på alle foreldreundersøkelser. Svært høgt, de ligger i eliteserien, for å bruke fotball-terminologien.

Medarbeiderundersøkelsene viser også at de ansatte trives veldig godt.

Fra idé til ferdig barnehage

Det var Trude Kaldahl, Lise Halsen og Monica Almlid som startet forprosjektet for ny barnehage i Beitstad, og det ble de tre som bygde barnehagen.

I talen til styrer Lise Halsen sist lørdag, fikk vi en detaljert beskrivelse av startfasen, og hun skrøt uhemmet av byggeleder Per Tore Bratberg.

– Uten ham hadde det ikke blitt barnehage, sa Halsen.

Overskudd til godt formål

Barnehagen er en romslig barnehage ut fra antall barn og antall kvadratmeter.

– Vi har på det meste hatt 93 barn innom, forteller Lise Halsen, og legger til at det i dag er 84 unger innom i løpet av uka.

– Du må få med i artikkelen at jeg har en fantastisk gjeng av gode kolleger, forteller barnehagebestyreren, som synes Barnehagefestivalen gikk knirkefritt grunnet den positive gjengen som hjalp til.

Overskuddet på 10.500,- kroner går til FORUT sitt arbeid blant barn og unge i andre land.