Tirsdag, 21.10.2014

  STARTSIDEN
  UKENS LEDER
  NYHETSARKIV
  ABONNEMENT
  ANNONSER
  OM OSS
  KONTAKT OSS
  LINKER
  WEBKAMERA
  VÆR
SØK I AVISA
Søk i arkivet


KJØP AVISA

Kjøp eAvis
Kjøp pdfAvis
GRATIS småannonser 5

7

8

9

10

Nytt turistsamarbeid


"Innherred Turistkontor", heter nå det som før het Steinkjer turistkontor. Sammen med de andre kommunene på Innherred skal de nå satse på å være godt vertskap for turister og tilreisende, og ha felles markedssamarbeid.

Trine Binde Bratberg

Fredag 19.01.2007, 09:52
Anne Haga

I mellomtiden har turistkontoret på Steinkjer også hatt navnet Kystriksveien Reiseliv. Kjært barn har mange navn, men fra 1. januar 2007 har Steinkjer, Verdal, Levanger, Inderøy og Verran kommune inngått en treårig avtale om felles markedssamarbeid, og det nye navnet er "Innherred Turistkontor". Daglig leder er Anne Haga fra Inderøy.
– Her på kontoret på Steinkjer har vi åpent hver dag, og utvidede åpningstider i sommersesongen. Vi har på en måte vertskapsfunksjonen for hele Innherred, men også Verdal, Levanger og Inderøy har lokale turistkontor.
De fem kommunene har nå en felles markedsplan for 2007.
– Vi skal samarbeide om vertskapsrollen og om markedsføring, og presentere Trøndelag på den beste måten. Noe av målet med dette samarbeidet er også å bistå Trondheim til å gjøre OL-søknaden deres enda bedre, for vi vet at vi har kvaliteter her på Innherred. I tillegg er vi selvsagt også opptatt av å finne de mulighetene vi på Innherred vil få med et eventuelt O L i Trondheim. Uansett har reiselivet på Innherred et stort potensial, sier Anne Haga.

Les mer i pairutgaven


2
3
4